18+ BeGambleAware

Értékelte: Andras Jakab/

Wazamba Kaszinó

4.3/5
iconMiként értékeljükicon
Felhasználói értékelés:
5/5
Vélemények száma:1
Üdvözöljük Bónusz 100% akár 150000 Ft + 200 FS
Minimális Letét 20 EUR
Fizetési módok
Kifizetés 1 nap
Játékok 8514
RTP 98%
Fogadás
safety Biztonsági index: MAGAS

Magyar Wazamba kaszinó

A Wazamba kaszinó egy új kaszinó a magyar piacon, melyet egy 2019-ben Cipruson bejegyzett cég üzemeltet. A kaszinó a rengeteg játékkal és a változatos bónuszokkal végtelen szórakozást és izgalmat ígér, egyedi stílusával pedig egyenesen a trópusi dzsungelek világába repíti a kaszinójátékok rajongóit. A kaszinó nagy hangsúlyt fektet arra, hogy egyszerre ismertesse meg magát az új játékosokkal és tartsa meg régi játékosait, ezért igen bőkezű bónuszokat kínál már az első befizetéshez is, a bónuszok választéka pedig a későbbiekben is szokatlanul sokszínű, emellett pedig hűség- és VIP-programokat, sőt különböző pénzvisszafizetési bónuszokat is ajánlanak. A Wazamba kaszinó asztali gépen is játszható, de a mobileszközök böngészőjében is elérhető, így a kaszinó mindig biztosít lehetőséget néhány perc gondtalan kikapcsolódásra. A Wazamba kaszinó játékengedélyét az iparág egyik legjelentősebb szervezete, Curaçao játékfelügyeleti hatósága állította ki.

Wazamba kaszinó bónuszok

Az online kaszinók és a hagyományos kaszinók közötti egyik legnagyobb különbség a technikai környezet mellett az, hogy az online kaszinók komoly bónuszokat kínálnak játékosaiknak. A Wazamba kaszinó az online kaszinók között is kiemelkedő bónuszokat ajánl: az első befizetéshez kapcsolódó üdvözlőbónusz mértéke 100%, értéke pedig akár 150.000 forint is lehet. Ez azt jelenti, hogy 150.000 forint befizetése esetén 300.000 forint fog a rendelkezésünkre állni. A befizetéseket a kaszinó azonnal jóváírja, és a bónusz is azonnal igényelhető, így közvetlenül a befizetés után a befizetett összeg duplájával játszhatunk. Ha 150.000-nál kisebb összeget fizetünk be, a bónusz mértéke természetesen akkor is 100%. A befizetés minimális értéke 6000 forint. A pénzbónusz mellett a Wazamba ingyenes pörgetéseket is biztosít az első befizetés mellé: napi 20 pörgetés 10 napon keresztül, vagyis a pénzbeli bónusz mellé 200 ingyenes pörgetés is jár.

A Wazamba online kaszinó nem csak a jelentős üdvözlőbónusszal kedveskedik játékosainak, a későbbiek folyamán további bónuszokra tarthatunk igényt. Ha hétköznap fizetünk be újabb összeget, újabb ingyenes pörgetéseket kapunk, 6000 forintos befizetéshez ekkor 50 pörgetés jár. Fontos kiemelni, hogy ezt az 50 pörgetést nem 6000 forintért vesszük, hiszen a pénzt felhasználhatjuk a játékokra, az 50 ingyenes pörgetés pluszban jár. Ha hétvégén töltjük fel a számlánkat, akkor a befizetett összeg 50%-a íródik pluszban a számlánkhoz bónuszként. A befizetés minimális összege ebben az esetben 6000 Ft, maximális összege pedig 440.000 Ft, így a bónusz összege 3000 és 220.000 forint között lesz. Hétvégén további 50 ingyenes pörgetést is kapunk, ehhez minimum 15.000 forintos befizetésre van szükség.

A Wazamba pénzvisszafizetést is kínál, vagyis a veszteségek jóváírására is biztosít lehetőséget. Az élő kaszinóban egy adott héten hétfő és szombat között elveszített pénzünk 10%-át jóváírja a számlánkon. Ennek a bónusznak a minimális összege 2000 forint, maximális összege pedig 50.000 forint. Emellett heti szinten további jóváírást is kínál. Ez a visszafizetési bónusz a héten befizetett összeg nagyságának függvényében akár 15% is lehet.

A Wazamba kaszinó mindezek mellett hűség- és VIP-programot is működtet. A nyerőgépeken a valódi pénzért játszott játékok után a játékosok úgynevezett „coin”-okat, vagyis érméket kapnak, melyek különböző bónuszokra válthatóak: a Wazamba által üzemeltetett boltban ingyenes pörgetések igényelhetőek, de elkölthetőek az érmék különböző ajándékokra vagy jutalmakra is, sőt, akár készpénzre is beválthatóak. A VIP-tagok magasabb pénzvisszafizetésben részesülnek, és személyes asszisztenst is kapnak. A VIP-tagság csak hűséges, aktív tagok számára érhető el, aki nem játszik aktívan, elveszíti VIP-státuszát.

A bónuszok kifizetéséhez kapcsolódó feltételek

A Wazamba a bónuszok kifizetését az összes online kaszinóhoz hasonlóan bizonyos feltételekhez köti. Ahogy a bónuszok a munkahelyünkön sem ajándékok, hanem adott feltételekhez kötöttek, úgy kell a megadott feltételeket az online kaszinókban is teljesítenünk. A Wazamba online kaszinóban a bónuszunkat 35 alkalommal kell a különböző játékokra feltennünk, hogy jogosulttá váljunk a kifizetésre. Bár ez elsőre meglehetősen szigorú szabálynak tűnhet, valójában az is elképzelhető, hogy azáltal, hogy a pénzünket többször megforgatjuk, további nyereményre teszünk szert – ahogy a legjobb brókerek sem feltétlenül ajánlják, hogy az egy-egy tőzsdei cég papírjainak árfolyamnövekedését azonnal pénzre (néha aprópénzre) váltsuk.

Wazamba kaszinó befizetési módok

Az online kaszinók számára fontos, hogy ne csak a játékok fussanak zökkenőmentesen, ezáltal biztosítva a gondtalan szórakozást, de a játékok melletti feladatok, így a regisztráció és a pénzbefizetés is minél egyszerűbb és kényelmesebb legyen. Nincs ez másképp a Wazamba kaszinó esetében sem. A Wazamba a hagyományos pénzátutalási módok – Visa, Mastercard – mellett a különböző elektronikus pénztárcákkal történő befizetést is támogatja, így fizethetünk többek között a Neteller, a Skrill vagy az ecoPayz segítségével is, sőt, ezek mellett a kriptovalutával történő befizetés is lehetséges. A regisztráció egy néhány perces folyamat, amelynek során személyes adatainkat kell megadnunk, illetve egy felhasználónevet és egy jelszót választanunk. A személyes adatoknak a kifizetéskor lesz igazán jelentőségük: senki nem szeretné, hogy az általa megnyert pénzt valaki más kapja meg, a Wazamba pedig csak akkor fizeti ki a nyereményeket, ha megbizonyosodott a játékos személyazonosságáról.

A regisztráció után azonnal eszközölhetjük az első befizetést is. Ehhez ki kell választanunk azt a pénznemet, amelyben játszani szeretnénk. A későbbiekben a be- és a kifizetések is ebben a pénznemben fognak történni. A Wazamba online kaszinóban választhatjuk a magyar forintot, így nem kell a valutaváltás gondjaival vagy az árfolyamváltozások kockázataival foglalkoznunk. A befizetés még a regisztrációnál is egyszerűbb folyamat: pusztán a „befizetés” gombra kell kattintanunk, megadnunk a befizetni kívánt összeget, és megerősíteni a befizetést. A befizetett összeg azonnal jóváíródik számlánkon, ahogy a befizetéshez járó bónuszt is azonnal igényelhetjük, így az első befizetés után azonnal elkezdhetünk játszani.

Minimális befizetési összeg

A Wazamba kaszinó a különböző bónuszokhoz különböző minimálisan befizetendő összegeket határoz meg. A kaszinónál a befizetés minimális összege 2000 forint, az első befizetés előtt azonban érdemes megfontolni, hogy mekkora összeget fizessünk be, hiszen az első befizetéshez járó üdvözlőbónusz mértéke mindig a befizetett összeg 100%-a, értéke pedig akár 150.000 forint, vagyis minél nagyobb összeget fizetünk be, annál nagyobb lesz a bónusz értéke is. A 2000 forintos minimális befizetési összeg a pénzvisszafizetési bónuszok esetében érvényes, az egyéb bónuszok kihasználásához a befizetés minimális összege 6000 forint.

Wazamba kaszinó kifizetési módok

A kifizetések igénylése a regisztrációhoz és a befizetéshez hasonlóan egyszerű: be kell lépnünk a fiókunkba, meg kell adnunk a kifizetésre igényelt összeget, majd egy kattintással megerősíteni az igényt. A kifizetés abban a pénznemben fog történni, amelyben a befizetés történt, és olyan módon, ahogy a befizetés történt. (Ha például bankkártyával fizettünk be, akkor a bankkártyánkra fog érkezni a kifizetés is). A kifizetés a Wazamba kaszinó részéről azonnal megtörténik, fontos azonban tudni, hogy a számlánkon a jóváírás nem feltétlenül lesz azonnal látható. Míg az e-pénztárcák esetében a jóváírás gyakorlatilag azonnali, a bankkártyával történő tranzakciók esetében – a folyószámlánkat vezető bank függvényében – akár több nap is eltelhet, mire az összeg megjelenik a számlánkon. Érdemes azt is tudni, hogy a fizetési szolgáltatók általában néhány százalékos tranzakciós jutalékot levonnak a tranzakció összegéből. Amikor befizetünk a Wazamba online kaszinóba, ez a jutalék nem jelenik meg, tehát pontosan akkora összeg íródik hozzá a számlánkhoz, amekkorát utaltunk, és a bónusz összege is pontosan ekkora lesz, kifizetéskor azonban bennünket terhel ez a jutalék, a számlánkra érkezett összeg így egy picivel kisebb lesz, mint a kifizetéskor igényelt összeg.

Wazamba kaszinó minimális és maximális kifizetési összegek

A Wazamba online kaszinó a minimális befizetési összeghez kapcsolja a minimális kifizetés összegét is. Mivel a pénzvisszafizetési bónuszokkal nem a nyereményünk nő, hanem a veszteségeink csökkennek, azokból a bónuszokból kell kiindulnunk, amelyek a befizetett összeget növelik a befizetés alkalmával. Ezek alapján a minimális kifizetési összeg 6000 forint. A maximális kifizetés összegét a Wazamba kaszinó havi szinten határozza meg. Ez az összeg az új játékosok számára is több mint 3 millió forint, a VIP-játékosok számára pedig még ennél is magasabb összeg, minden hónapban.

A Wazamba kaszinó játékai

Az online kaszinók egyik előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen hagyományos, fizikai játéknak el lehet készíteni a digitális verzióját (a kaszinók világától kicsit elrugaszkodva gondoljunk csak arra, hogy a digitális focis játékok mennyire népszerűek), emellett pedig a játékfejlesztők olyan játékok tömegét fejlesztik folyamatosan, amelyeknek nem is volt hagyományos, „eredeti” verziójuk. A játékok száma egy hagyományos kaszinóban megtalálható játékok számának a több százszorosa is lehet, hiszen egy online kaszinónak a játékok számát tekintve nincsenek fizikai korlátai. A Wazamba online kaszinó kínálatában több mint kétezer játék közül választhatunk az otthonunk kényelmében, és a legjobb nyerőgépek mellett jó néhány nagy nyereménnyel kecsegtető jackpot játék, illetve a legnépszerűbb asztali játékok, például a rulett, vagy az olyan örök klasszikus kártyajátékok, mint a póker, a blackjack vagy a baccara is megtalálhatóak. A játékokat az iparág legjelentősebb szereplői biztosítják, például a NetEnt, a Microgaming vagy az Evolution Gaming. A játékok közül rengeteg elérhető demó módban is, így akár regisztráció és befizetés nélkül is kipróbálhatjuk a játékokat, ha csak szórakozni szeretnénk.

Wazamba online nyerőgépek

A nyerőgépek a legtöbb online kaszinó zászlóshajói. Amióta megjelentek az első nyerőgépek a játéktermekben, a sikerük gyakorlatilag töretlen. Ezt ismerték fel az online kaszinók és a játékfejlesztők, és ezt szem előtt tartva feljesztenek ma is szinte naponta tucatnyi új játékot, olyanokat is, amelyek a fizikai játéktermekben nem léteztek. A Wazamba kaszinó mintegy 2300 online nyerőgépet kínál, köztük olyan népszerű játékokkal, mint például az Immortal Romance, a Fortunes of Asgard, a Ticket To The Stars, a Wild Chase, a Forbidden Throne, a Starburst stb., és kínálatuk folyamatosan növekszik. A Wazamba jackpot játékokat is kínál (például Power Force, Neon Reels, The Slotfather), melyekben a halmozódó nyereményeknek köszönhetően – akárcsak a lottóban például – azonnali hatalmas nyereményekért játszhatunk. A kaszinó kínálatában jelenleg több mint 30 jackpot játék található.

Wazamba asztali játékok

Asztali játékoknak azokat a játékokat nevezzük, melyeket hagyományos értelemben általában – ellentétben a nyerőgépekkel – asztalnál ülve játszunk. Ide tartozik az összes kártyajáték, de az olyan, kártyát nem igénylő szerencsejátékok, mint a rulett és a bingó is. Az online kaszinókban játszható asztali játékok tekintetében külön izgalmas dolog az, hogy míg a kaszinókban a fizikai határok miatt legtöbbször egy, maximum kétféle rulett játszható, és az elérhető kártyajátékok számát is nagyban befolyásolja az adott tér nagysága és a krupiék száma, addig egy online kaszinóban a játékvariációk száma gyakorlatilag végtelen. A rulett vagy a baccara esetében már az online kaszinók megjelenése előtt is léteztek különböző variációk (például európai, amerikai vagy francia rulett), és igaz ez a pókerre is, a játékfejlesztők újabb és újabb variációkkal rukkolnak elő, amelyeket az online kaszinók beillesztenek kínálatukba. A Wazamba kaszinóban csak a póker variációi közül megtalálható a Stud Poker, a Joker Poker, a Live Three Card Poker (élő három lapos póker), a Texas Hold’em, a Cyber Stud Poker, a Triple Edge Poker vagy az Ultimate Texas Hold’em is.

Wazamba pénzes játékok

Vannak, akik pusztán a játék kedvéért szeretnek játszani, mások a pénz kockáztatását, és ezzel a pénznyeremény lehetőségét egy olyan plusz motiváló faktornak tekintik, ami extra szórakozást biztosít számukra. A Wazamba online kaszinó mindkét játékostípusra gondolt: a kaszinóban található összes játék játszható pénzes módban (vagyis pénz kockáztatásával pénzt nyerhetünk), de sok játéknak van úgynevezett demó módja is. Ekkor a játék összes funkciója elérhető számunkra, pusztán pénzt nem tudunk nyerni ebben az esetben. A demó mód kiválóan alkalmas arra, hogy kipróbáljunk egy új, vagy csak általunk nem ismert játékot, és jártasságra tegyünk szert. Ha úgy érezzük, hogy a nyeremény esélye nélküli puszta játéknál több izgalomra vágyunk, és megfelelően jártasak is vagyunk az adott játék tekintetében, akár elkezdhetünk valódi pénzt kockáztatva valódi nyereményért is játszani. A demó mód a későbbiek folyamán is elérhető marad, vagyis ha úgy döntünk, hogy ismét inkább pusztán a játék izgalmát szeretnénk átélni a pénznyeremény esélye nélkül, bármikor újra válthatunk demó módra.

Hogyan lehet számlát nyitni a Wazamba kaszinóban?

Mint már volt róla szó, a Wazamba online kaszinóban sok játéknak elérhető a demó verziója is, amelyekben a játékok összes funkciója megtalálható, mindössze pénzt nem lehet ebben a módban nyerni. A játékok demó módjának az is az előnye, hogy pénz befizetése, sőt regisztráció nélkül is játszhatóak. Ha azonban szeretnénk pénzt is nyerni, ahhoz természetesen pénzt kell előbb befizetnünk, amihez pedig regisztrációra van szükség. A regisztráció folyamata meglehetősen egyszerű.

Mivel a Wazamba kaszinó a trópusi dzsungelek világába kalauzol bennünket, első lépésben a Wazamba három különböző karakterű hőse (Advar, Chimola és Bomani) közül választunk egyet. Ha ez megtörtént, a regisztráció minden lépése olyan, mint bármelyik másik online kaszinónál, és nagyban hasonlít a más online felületeken történő regisztrációhoz. A második lépésben az email-címünket kell megadni, illetve felhasználónevet és jelszavat választani. Emellett pedig három jelölőnégyzetben megerősíteni, hogy a) 18. életévünket betöltöttük, b) elolvastuk a elfogadjuk a felhasználási feltételeket, és c) ki kell választanunk, hogy szeretnénk-e értesítéseket kapni email-ben vagy más csatornán a bónuszokról és az egyéb promóciókról. Ezután a következő személyes adatokat kell megadni: vezeték- és keresztnév, születési idő, nem, lakcím és ország; illetve ki kell választani a pénznemet, amit használni szeretnénk (a magyar forint is választható), végül a zöld mezőben megjelenő „Regisztráció” feliratra kell kattintani. Ezután a Wazamba a megadott email-címre küld egy megerősítő emailt, amelyben egy link található. A regisztráció erre a linkre kattintva válik véglegessé, ekkor aktiválódik a fiókunk, és ekkortól tudunk pénzt befizetni, bónuszt igényelni, illetve pénzért játszani is.

Wazamba kaszinó játékszoftverek

A Wazamba online kaszinóban található játékokat az iparág legjelentősebb szereplői fejlesztik. Ezek a fejlesztők különböző stílusú és típusú játékokat hoznak létre, különböző üzleti filozófiával rendelkeznek, így a kaszinóban garantáltan mindenki találhat habitusának vagy kedvének megfelelő játékot. A fejlesztők folyamatosan keresik az újdonságokat, új játékokat adnak ki, már meglévő játékokhoz készítenek új verziókat, vagy egyszerűen a régi játékokat frissítik, ezzel biztosítva, hogy a játékok az újabb és újabb platformokon és eszközökön is megbízhatóan működjenek, és garantált szárakozást nyújtsanak. A kaszinóipar komolyságát jelzi, hogy a játékfejlesztők közül többnek a részvényeivel a világ legnagyobb tőzsdéin, a New York-i vagy a londoni tőzsdén lehet kereskedni.

Wazamba élő kaszinó

A online kaszinókra jellemző, hogy jóval többet nyújtanak, mint amire a hagyományos kaszinók képesek: nagyvonalú bónuszokat, promóciókat és a játékok korábban elképzelhetetlen sokaságát kínálják a játékosoknak. Az internet sávszélességének fejlődésével és videóhívások elterjedésével egy olyan funkció is kezd egyre inkább beépülni az online kaszinók kínálatába, amely ötvözi a technikai vívmányokat és a hagyományos kaszinók személyességét: ez az élő kaszinó, ahol az otthonunk kényelmében játszhatunk valódi krupiékkal, így a kártyajátékokban élő ember osztja nekünk a lapokat, és a rulettkereket is élő ember pörgeti. A Wazamba kaszinó élő részlegében a következő asztali játékok találhatóak meg: élő blackjack, élő baccara, élő póker és élő rulett.

Wazamba mobilkaszinó

A technikai fejlődéssel nem csak az élő kaszinók válnak egyre mindennaposabbá az online kaszinókban, de a kaszinóknak mobileszközökre optimalizált verziói is léteznek. Az úgynevezett “reszponzív” weboldalak lényege, hogy bármilyen eszközön elérhetőek, a weboldal pedig felismeri, hogy milyen eszköz milyen verziójában használjuk az oldalt, és automatikusan átméreteződik úgy, hogy a megjelenés illeszkedjen az általunk éppen használt eszköz jellemzőihez. Ezáltal a játékok összes funkciója elérhető bármilyen eszközön, legyen az asztali gép, laptop, mobiltelefon, vagy táblagép. A mobileszközökön a főmenü általában az oldal tetején található három vízszintes vonalból álló kis ikonra kattintva érhető el.

Wazamba kaszinó mobilalkalmazás

A mobileszközökön mindannyian sokféle alkalmazást használunk, legtöbben munkához, szórakozáshoz és a napi teendők elvégzéshez is használunk alkalmazásokat, melyek egy koppintással elérhetőek. Természetesen az online kaszinók is készítenek alkalmazásokat, melyek az eszközökön található (az egyköz gyártójától függő) alkalmazásboltból tölthetőek le. Mivel a Wazamba kaszinó egy meglehetősen új kaszinó, mobilalkalmazással jelenleg nem rendelkeznek, a mobileszközünk böngészőjéből azonban elérhető a kaszinó weboldala, és a mobilra optimalizált verzió pontosan ugyanazokat a funkciókat biztosítja, legyen szó az egyes játékokról, pénz be- vagy kifizetéséről, stb.

Wazamba kaszinó ügyfélszolgálat

A Wazamba online kaszinó igyekszik minden téren kimagasló szolgáltatást nyújtani a játékosoknak, és ez alól az ügyfélszolgálat sem kivétel. Többféle csatornán vehetjük fel a kapcsolatot a kaszinóval, így telefonon, emailben és élő chat formájában is. Az ügyfélszolgálat több nyelven elérhető, így magyarul is; élő chat esetében is kommunikálhatunk magyarul beszélő kollégával. Az emailben történő megkeresésekre jellemzően 24 órán belül válaszolnak.

Biztonság és szabályozás

A biztonság az online kaszinók esetében különlegesen sarkalatos pont. Mivel valódi pénzt helyezünk el a kaszinónál vezetett számlánkon, valódi pénzzel játszunk, ezt a pénzt a kaszinó kezeli, és a nyereményeinket is valódi pénzben szeretnénk megkapni, kiemelten fontos, hogy tudjuk, hogy az online kaszinó garantálja a szükséges biztonság szintjét. A Wazamba kaszinót üzemeltető céget Cipruson jegyezték be. Ez az ország világszerte az elsők között volt, amely törvényi szinten biztosította az online kaszinók legális működését, és a mai napig az egyik legszigorúbb szabályozással rendelkezik. A kaszinó játékengedélyét pedig az iparág egyik legjelentősebb szervezete, Curaçao játékfelügyeleti hatósága állította ki, így biztosak lehetünk benne, hogy a Wazamba online kaszinó a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel.

Wazamba kaszinó értékelés

A Wazamba online kaszinó rövid működése alatt nagy népszerűségre tett szert. A kaszinó

 • több ezer nyerőgépet kínál, melyeket az iparág legfontosabb szereplői készítenek;
 • emellett a hagyományos kaszinókban található asztali játékok, például a rulett, a póker, vagy a blackjack sok verzióját is kínálják;
 • az élő kaszinóban valódi krupiéval játszhatnak a játékosok;
 • bőkezű bónuszokat kínál már az első befizetéshez is, a későbbiekben pedig további bónuszok és jóváírások várják az ügyfeleket, sőt hűség- és VIP-program is elérhető;
 • a játékok közül sok játszható demó módban is, amihez befizetésre és regisztrációra sincs szükség;
 • többféle be- és kifizetési módot kínál, számlánkat pedig forintban is vezethetjük;
 • a hagyományos befizetési módok mellett e-pénztárcánkkal is fizethetünk be pénzt, de akár kriptovalutával is.

A pozitívumok mellett meg kell említeni azt a hiányosságot is, hogy a kaszinó jelenleg nem rendelkezik mobilalkalmazással.

Összességében elmondható, hogy a Wazamba kaszinó a legnagyobb biztonságot, emellett pedig a legelterjedtebb online kaszinókkal versengő sokszínűséget, izgalmat, szórakozást és kényelmet kínálja a szerencsejátékok rajongói számára.

Wazamba kaszinó adatok

A Wazamba online kaszinó egy igen friss kaszinó, mely 2019-ben indult. Működését és biztonságát a világ egyik legjelentősebb szervezete és egyik legszigorúbb szabályozása garantálja. A kaszinó felülete elérhető magyarul is, és ügyfélszolgálatukkal is lehet magyarul kommunikálni, így teljes körű élményt nyújt a magyar játékosok számára. A játékokat az iparág legjelentősebb szereplői biztosítják, például a NetEnt, a Microgaming vagy az Evolution Gaming. A Wazamba ügyfélszolgálata a következő telefonszámon érhető el: +35 627 780669. Email-címe a következő: [email protected].

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Biztonságos a Wazamba kaszinóban játszani?

  Igen. A kaszinó a szerencsejáték-ipar megbízható szerveinek tanúsítványaival és engedélyeivel rendelkezik.

 • Hogyan igényelhetem a bónuszom a Wazamba kaszinónál?

  A bónusz igénylése előtt ki kell választani, hogy melyik bónuszt szeretnénk igényelni, és a befizetést ennek függvényében megtenni.

 • Kell adót fizetnem a nyereményeim után?

  Igen. A a Magyarországon hatályos jogszabályok szerint minden olyan szerencsejátékból származó jövedelem, amelyet nem az állami Szerencsejáték Zrt. szervez, adóköteles.

 • Játszhatok ingyen is a Wazamba kaszinóban?

  Igen. A játékfejlesztők többsége kínál demó verziókat is. Ezekkel regisztráció és befizetés nélkül is lehet játszani.

Andras Jakab
Andras Jakab
Andras Jakab
 • Szerkesztő és iparági szakértő.
 • Iparági trendek, kaszinótörténet, játékpiacok.
Sziasztok András Jakab vagyok. Az ország egyik legrangosabbnak tartott Szegedi Tudományegyetemen végeztem Magyarországon. Azóta több magyarországi folyóirat főszerkesztőjeként dolgozom. Később elkezdett érdeklődni az online kaszinók világa iránt, és a kaszinohungary10 weboldal főszerkesztője lettem, az online kaszinók témakörébe tartozó tartalomírásra koncentrálva. Volt szerencsém profivá válni ebben a résben, és mostanában gyakran hívnak meg az iGaming kaszinójátékokkal kapcsolatos világkonferenciákra, hogy megosszam tapasztalataimat. Elnézést kérek a szünetért, de szeretném hangsúlyozni, hogy a kaszinohungary10.hu oldalon végzett munkám nagy megelégedéssel tölt el. Itt szerencsejátékokhoz, élő ruletthez, nyerőgépekhez és sok máshoz kapcsolódó tartalmakat szerkesztek és készítek. Számomra fontos, hogy oldalunk hasznos és érdekes legyen az Ön számára.
img
24Írott cikkek
img
5Összesített értékelés

felhasználói_értékelés_űrlap_címe

felhasználói_vélemény_az_alcímből
A te értékelésed
Írd meg mire gondolsz “Wazamba
*Maximum 400 szó
Like Dolog, amit szeretsz
*Nem kötelező
Like Dolog, amit nem szeretsz
*Nem kötelező
#StandWithUkraine
We stand with people of Ukraine.
Russia is not “just” attacking the Ukraine people.
This is a war against democratic values, human rights and peace. We can make impact and help with our donations.
Cup
Wazamba
star star star star star
47 szavazatok
100% akár 150000 Ft + 200 FS
Üdvözöljük Bónusz
Az Ön Üdvözlő Bónusza
Üdvözöljük Bónusz
400 € + 150 FS
26 szavazatok
Befizetési Módszerek
BitcoinEcoPayzMastercardNetellerSkrillVisa
LEGJOBB MINŐSÍTÉSŰ
Üdvözöljük Bónusz
100% akár 150000 Ft + 200 FS
47 szavazatok
Befizetési Módszerek
BitcoinEcoPayzMaestroMastercardNetellerPaysafe CardRevolutSkrillTrustlyVisa
Üdvözöljük Bónusz
€120 + 120 FS
47 szavazatok
Befizetési Módszerek
BitcoinEcoPayzMastercardNetellerSkrillVisa
FORRÓ ÉS TREND