18+ BeGambleAware

Értékelte: Andras Jakab/

Nomini Kaszinó

4.1/5
iconMiként értékeljükicon
Felhasználói értékelés:
5/5
Vélemények száma:1
Üdvözöljük Bónusz 100% akár 220000 Ft+ 50 FS
Minimális Letét 50 EUR
Fizetési módok
Játékok 10667

Magyar Nomini kaszinó

A Nomini egy meglehetősen új kaszinó, 2019-ben lépett a nemzetközi piacra. Nem csak egyedi, “gyümölcsös” dizájnja különbözteti meg a kaszinót a versenytársaktól, de hatalmas üdvözlőbónuszai és promóciói miatt is rövid idő alatt népszerűvé vált a szerencsejátékosok körében. A kaszinó a hűséges játékosoknak különböző további bónuszokat is kínál a játék során, sőt a leghűségesebb játékosok számára VIP-tagság is elérhető, az élő kaszinóban pedig még több izgalom és szórakozás várja a játékosokat. A magyar nyelven is elérhető Nomini kaszinó a szerencsejáték-ipar legmegbízhatóbb engedélyeivel rendelkezik, működését nemzetközi hatóságok ellenőrzik rendszeresen, így a kaszinó a legmagasabb szintű kényelmet és biztonságot nyújtja minden téren. Az alábbiakban azt vizsgáljuk meg részletesen, hogy mit nyújt a játékosok számára a magyar Nomini kaszinó.

Nomini kaszinó bónuszok

A Nomini kaszinó az üdvözlőbónuszok olyan skáláját nyújtja az új játékosoknak, ami talán egyetlen más kaszinónál sem található meg. A legelterjedtebb üdvözlőbónusz az online kaszinókban az első befizetés mellé járó, százalékban meghatározott mértékű és maximált értékű bónusz. Ez a bónusz a Nomini esetében 50%, értéke pedig akár 300.000 forint is lehet. A minimális befizetés összege, hogy az 50%-os üdvözlőbónuszban részesüljünk, mindössze 6000 forint. Létezik olyan bónusz is, ahol a bónusz mértéke már 100%, ráadásként pedig 100 ingyenes pörgetést kapunk, itt a bónusz maximális értéke 150.000 forint.

A magyar Nomini kaszinó azoknak is nagyszerű bónuszokat kínál, akik első alkalommal kisebb összegeket szeretnének feltölteni a számlájukra. Ők választhatnak olyan bónuszt, ahol minden 300 forint befizetése mellé jár egy ingyenes pörgetés, de olyat is, ahol a bónusz mértéke az eddig említetteknél is magasabb: 200%. Ebben az esetben a bónusz maximális értéke 15.000 forint, vagyis érdemes egy picit számolgatni, mielőtt eldöntjük, hogy mennyi pénzt fizetünk be első alkalommal, és ennek függvényében melyik bónuszt választjuk. Ha több pénzt szeretnénk befizetni, az 50%-os bónusszal nagyobb lehet a bónusz értéke, hiszen ott a maximális érték 300.000 forint, ha viszont kisebb összeggel szeretnénk kezdeni, érdemesebb a 200%-os bónuszt választani.

A Nomini kaszinó azokra a játékosokra is gondolt, akik nem csak nyerni szeretnek, de a veszteségeiket is szeretnék minél alacsonyabb szinten tartani. Számukra hozták létre azt az üdvözlőbónuszt, amelynek keretében a kaszinó a veszteségek 10%-át jóváírja a felhasználó számláján, ha pedig az élő kaszinóhoz kapcsolódó bónuszt választjuk, ez az arány 15%.

A kaszinóban a későbbi játék során is folyamatosan részesülthetünk bónuszokban, illetve különböző promóciók várnak ránk. Létezik például heti “újratöltés” bónusz, amelynek keretében, ha egy adott héten 6000 forintot töltünk fel a számlánkra, 50 ingyenes pörgetést kapunk (természetesen a 6000 forinttal is játszhatunk, az 50 ingyenes pörgetés emellé jár), ha pedig hétvégén töltjük fel a számlánkat, az 50 ingyenes pörgetés mellé több mint 200.000 forint értékű extra bónuszban is részesülhetünk. A magyar Nomini kaszinó legizgalmasabb promóciójának keretében azok a játékosok, akik minden nap belépnek a felületre, másfél millió forintos extra összeget nyerhetnek.

A leghűségesebb játékosok a Nomini kaszinó 5 szintes VIP-programjában is részt vehetnek. Minél magasabb szinten van egy játékos, annál nagyobb kedvezményekben és jutalmakban részesül, például egyre magasabbak a kifizetési limitek, a 3. szinttől már extra pénzvisszafizetési program is létezik, a 4. szinten pedig személyes számlamenedzsert kapnak a kaszinóhoz igazán lojális játékosok.

A bónuszok kifizetéséhez kapcsolódó feltételek

Ahhoz, hogy a bónuszok illetve a bónuszokból származó nyeremények kifizetését igényelhessük, bizonyos feltételeknek, úgynevezett megforgatási követelményeknek kell megfelelni; ez a magyar Nomini kaszinó 50%-os, akár 300.000 forint értékű bónuszánál egy 35-szeres megforgatás. Ez azt jelenti, hogy a bónusz összegét minimum 35 alkalommal fel kell tennünk valamilyen játékra, mielőtt az ebből származó nyeremény kifizetését igényelhetjük. Ez elsőre szigoró feltételnek tűnhet, de ha “nyerő szériánk” van, akár plusz nyereményre is szert tehetünk azáltal, hogy nem vesszük ki azonnal a nyereményt, hanem tovább játszunk vele.

Nomini kaszinó befizetési módok

Az online kaszinók nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy játékosaik nem csak a játékok során, de minden téren élménygazdag tapasztalatokat szerezzenek, ezért a pénzbefizetés egy nagyon egyszerű folyamat, ráadásul a magyar Nomini kaszinó rengeteg különböző módon teszi lehetővé a számlánk feltöltését. A leghagyományosabb módszer a Visa vagy Mastercard kártyával történő bankkártyás befizetés, emellett azonban elektronikus pénztárcák használatával is fizethetünk. Ilyen pénztárcák például a Skrill vagy a Neteller. Ha elektronikus pénztárcánkról fizetünk be a számlánkra, az összeg azonnal jóváíródik, a Visa és a Mastercard általi befizetések 2-15 perc alatt lesznek láthatóak a számlánkon. A befizetésekért sem a fizetési szolgáltató, sem a Nomini kaszinó nem számol fel külön díjat, így pontosan az az összeg íródik jóvá fiókunkban, amely a bankkártyánkról vagy e-pénztárcánkból levonódik. A fent említett módok mellett a magyar Nomini kaszinóba akár kriptovalutával is fizethetünk be pénzt.

Minimális befizetési összeg

A Nomini kaszinó a különböző bónuszokhoz különböző minimális befizetési összegeket határoz meg. A veszteségek csökkentését célzó pénzvisszafizetési bónuszoknál a minimális befizetés összege mindössze 1500 forint, míg a számlánkon lévő összeget növelő bónuszok esetében 6000 forint. A különböző bónuszok esetében nem csak a minimális befizetési összegek változóak, de a bónusz kifizetéséhez kapcsolódó megforgatási követelmények is.

Nomini kaszinó kifizetési módok

Amikor a játék elején, az első befizetésünk előtt meghatározzuk a befizetés módját, és kiválasztjuk a számunkra legmegfelelőbb fizetési szolgáltatót, tudunk kell, ahogy a Nomini kaszinó ugyanazon a módon fogja a kifizetéseket teljesíteni, hogy mi a befizetést hajtottuk végre. Ha bankkártyával fizettünk, akkor a nyereményünk is a bankkártyánkra fog érkezi, ha valamelyik e-pénztárcánkat használtuk a befizetéshez, a nyeremény is ebbe a pénztárcába érkezik. A magyar Nomini kaszinó elismeri a forintot fizetési eszközként, így a feltöltést is végrehajthatjuk forintban, és a kifizetést igényelhetjük forintban. Természetesen ebben az esetben a játékokat is forint alapon játsszuk. Ennek az az előnye, hogy ezáltal nem kell foglalkoznunk az aktuális valutaárfolyamokkal, nem kell azt kalkulálnunk, hogy vajon érdemes-e most igényelni a kifizetést, vagy később esetleg kedvezőbb lehet mondjuk a dollár/forint árfolyama számunkra. A kifizetések viszonylag hamar megtörténnek: az elektronikus pénztárcánkba jellemzően 24 órán belül megérkezik a pénz, míg a bankkártyás vagy banki tranzakciók esetében 3-5 nappal érdemes számolni.

Maximális kifizetési összegek

A magyar Nomini kaszinóban a kifizetés maximális összege naponta 150.000 ezer forint, havi szinten pedig akár 3 millió forint is lehet. Sőt, a VIP-tagok ebben a tekintetben is kedvezményt élveznek: a havi kifizetés maximális összege szintenként emelkedik, és akár a havi 6 millió forintot is elérheti.

Nomini kaszinó játékok

Az online kaszinók egyik nagy előnye a hagyományos kaszinókhoz képest, hogy miután nincsenek fizikai, térbeli korlátok, a játékok számának is gyakorlatilag csak a képzelet szab határt. Amíg egy hagyományos kaszinóban a rendelkezésre álló hely és az alkalmazott krupiék limitált száma határozza meg, hogy például egy-egy játéknak hány variációja érhető el, addig az online kaszinók annyi variációt képesek biztosítani a játékosok számára, amennyit a játékfejlesztők képesek létrehozni. A Nomini kaszinó jelenleg több mint 2000 nyerőgépet és összesen több mint 4000 játékot biztosít játékosai számára. Az olyan klasszikus játékok mellett, mint például a kenó, megtalálhatóak a hagyományos kaszinók legnépszerűbb kártya- és asztali játékai, például a rulett vagy a póker különböző variációi, de a blackjack vagy a baccara sem hiányzik a kínálatból. A játékokat a játékipar olyan jelentős nemzetközi szereplői fejlesztik, mint például a PlayTech, az Evolution Gaming, a NetEnt, a Microgaming vagy az Yggdrasil.

Nomini online nyerőgépek

A magyar Nomini kaszinó rengeteg játékot kínál játékosainak, a legnagyobb választékot azonban a nyerőgépek jelentik. Vannak közöttük klasszikus, retró stílusú nyerőgépek, különböző témákra (például egyiptomi, fantasy, koboldos, űrben játszódó, gyümölcsös, stb.) épülő játékok, filmek vagy képregények adaptációján alapuló játékok, de bőségesen találhatóak azonnali nagy nyereményt kínáló jackpot játékok és sok minden egyéb is. A Nomini kaszinó versenyeket is rendez, amelyeken plusz bónuszok és jutalmak érhetőek el.

Nomini kaszinó asztali játékok

Bár a nyerőgépek sokasága önmagában is lenyűgöző, vannak, akik a hagyományosabb játékokat részesítik előnyben, a magyar Nomini kaszinó pedig ebben a tekintetben is széleskörű kínálatot biztosít. A rulettnek vagy a pókernek a hagyományos kaszinók idejében is voltak különböző variációi, ezek a variációk azonban jellemzően csak a legnagyobb termekben voltak megtalálhatóak. A Nomini kaszinó a klasszikus (más néven európai) rulett mellett a francia verziót is kínálja, ami abban különbözik az európaitól, hogy amikor a zöld 0-ra esik a golyó, a játékosok a feltett pénzük felét visszakapják. A pókernek különböző változatait játsszák a világ pókertermeiben és a TV-n is közvetített legnagyobb nemzetközi versenyeken; természetesen a legnépszerűbb verziók a magyar Nomini kaszinó kínálatában is megtalálhatóak.

Nomini pénzes játékok

A játékok gyakorlatilag az emberiség történetével egyidősek. Az ember szereti a kihívásokat, bizonyos feladatok teljesítésekor olyan enzimek lépnek működésbe szervezetünkben, amelyeknek a puszta jelenléte kellemes érzést okoz. Az embernek ezt az oldalát fejezi a latin „homo ludens” a „játékos ember” kifejezés is. Gyakran azonban az a tény, hogy a játékkal pénzt kockáztathatunk, cserében pedig pénzt nyerhetünk, extra motivációt ad a játékhoz. A Nomini kaszinóban minden egyes játék biztosítja a pénznyeremény lehetőségét onnantól kezdve, hogy a számlánkra pénzt töltöttünk fel, így garantált a kivételes izgalom és szórakozás. A magyar Nomini kaszinó jackpot játékai pedig a folyamatosan halmozódó nyereményeknek köszönhetően az azonnali nagy nyeremény lehetőségét is biztosítják számunkra.

Hogyan lehet számlát nyitni a Nomini kaszinóban?

Mint ahogy arról tettünk már említést, az online kaszinók számára kiemelten fontos, hogy a játékosok minden tekintetben jól érezzék magukat a kaszinóban. Ahhoz, hogy pénzzel tudjunk játszani, természetesen létre kell hoznunk egy fiókot, tulajdonképpen egy profilt, ahol a pénzünket és a játékainkat kezelhetjük. Ez a regisztráció egy igen egyszerű folyamat, mindössze pár percet vesz igénybe. A regisztráció első lépése meglehetősen szokatlan, itt ugyanis egy hőst kell választanunk magunknak. Mivel a magyar Nomini kaszinó 7 különböző üdvözlőbónuszt kínál, 7 különböző karakter vagy hős (melyek mindegyike egy-egy gyümölcs) közül lehet választani. Mindegyik karakterhez egy-egy különböző bónusz tartozik, vagyis amikor hőst választunk magunknak, a gyakorlatban azt is kiválasztjuk, hogy a 7 bónusz közül melyiket szeretnénk igénybe venni.

Ezt követően a regisztráció lépései megegyeznek más kaszinók regisztrációs folyamatával. Először az email-címünket kell megadni, illetve egy felhasználónevet és egy jelszót választani, majd el kell fogadni az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Irányelveket (ezeket érdemes tényleg elolvasni, így a későbbiekben biztosan nem ér bennünket semmilyen meglepetés). Ezen a felületen bejelölhetjük, hogy szeretnénk-e információkat kapni egyedi bónuszokról és promóciókról. A regisztrációs űrlap következő oldalán személyes adatokat kell megadni: név, lakcím, születési adatok, nem, illetve a választott pénznem, amiben a be- és kifizetéseket szeretnénk kezelni. A személyes adatokra már a fiókunk létrehozásakor szükség van, ezeknek azonban a kifizetések igénylésekor lesz kiemelt szerepük: ezzel bizonyíthatjuk, hogy valóban mi vagyunk azok, akik nyertünk, és valóban mi vagyunk jogosultak a nyereményre, ami az általunk kezelt számlára vagy pénztárcába fog megérkezni. Nyilvánvalóan senki nem szeretné, hogy az általa megnyert összegek illetéktelenek kezébe kerüljenek.

Ha mindezekkel elkészültünk, be is fejeződött a regisztráció, befizethetjük az első összeget a számlánkra, és máris kezdhetünk játszani.

Nomini kaszinó játékfejlesztők

A Magyar Nomini kaszinó nem csak a játékok számában, de azok minőségében is igyekszik a lehető legjobbat nyújtani játékosai számára. A játékokat a szerencsejáték-ipar nemzetközileg elismert szereplői készítik. A Microgaming nyerőgépei jól vannak magyarra fordítva, és rengeteg bónuszkört, ingyenes pörgetéseket és egyebeket ajánlanak. A Microgaming a nyerőgépek mellett rulettet, blackjack-et és más asztali játékot is fejleszt. A NetEnt, amelynek részvényeivel a New York-i tőzsdén, a NASDAQ-on lehet kereskedni, arról híres, hogy népszerű pop-kulturális karakterekkel készít játékokat, és egyedi módon a nyerőgépek volatilitását és a nyerési esélyt is láthatóvá teszik. A PlayTech részvényeivel a londoni tőzsde központi piacán lehet kereskedni. Szemléletének középpontjában a legjobb minőségű termékek és tartalmak folyamatos fejlesztése áll, sikere pedig az online kaszinókkal kialakított szoros partnerségen alapul.

Nomini élő kaszinó

A Nomini kaszinó az élő kaszinó lehetőségét is biztosítja a játékosok számára. Az élő kaszinó lényege, hogy valódi krupiéval játszhatunk úgy, hogy közben nem kell megválnunk otthonunk kényelmétől. Ez az élő krupié keveri és osztja nekünk a kártyákat, és ez a krupié forgatja a rulettkereket is. Az élő kaszinóban az online verzióhoz hasonlóan különböző tétnagyságú asztalok közül választhatunk (200 Ft-tól egészen 400.000 Ft-ig). Bár kisebb problémákkal találkozni (például egyes játékok esetében csak egy asztal tölt be), összességében a játékok mennyisége és változatossága is megfelelő, realisztikus élményt nyújt, és technikai problémák sem tapasztalhatóak.

Nomini mobilkaszinó

Az internet fejlődésével és az okoseszközök mindennapivá válásával ma már természetesnek vesszük, hogy a határidőnaplónk, a pénztárcánk, a jegyzeteink, a bevásárlólistánk és sok minden egyéb a nap szinte minden pillanatában ott lapul a zsebünkben. Ahogy az internet térnyerésével gombamód kezdtek szaporodni az online kaszinók, úgy volt természetes folyamat, hogy az okoseszközök elterjedésével az online kaszinók is megjelentek ezeken az eszközökön. A Nomini online kaszinó játékai a reszponzív dizájnnak köszönhetően (a weboldal felismeri, hogy a felhasználó milyen eszköz milyen böngészőjét használja, és az oldal elemei ennek megfelelően töltődnek be és szükség szerint méreteződnek át, hogy leginkább illeszkedjenek a használt böngésző méretéhez és arányaihoz) gyakorlatilag ugyanazt az élményt biztosítják, mint ha asztali gépen vagy laptopon játszanánk. Mindössze a pénzügyi műveletek végrehajtása nehézkesebb kissé a mobileszközök felületén, a pénz be- és kifizetését azonban nyilván nem naponta többször intézzük – ellentétben a játékkal magával.

Nomini kaszinó mobilalkalmazás

Mivel a nagy gyártók és rendszerszolgáltatók alkalmazásboltjaiba bárki fejleszthet alkalmazásokat, természetesen az online kaszinók közül is többen kínálják dedikált alkalmazásukat a játékosok számára. Ezek ugyanazokon a szervereken futnak, mint a böngészős verziók, általában a dizájnjuk még inkább optimalizált az adott okoseszközre, illetve – mivel egy koppintással beléphetünk az alkalmazásba – könnyebben hozzáférhetőek a böngészős verzióknál. A Nomini kaszinó jelenleg még nem rendelkezik mobilalkalmazással. Bár könnyen lehet, hogy kényelmesebb lenne alkalmazásban játszani a mobileszközünkön, a böngészős verzió van annyira jó, hogy ez nem egy komoly probléma.

Nomini kaszinó ügyfélszolgálat

Ejtettünk már többször szót arról, hogy az online kaszinók valóban teljeskörű élményt igyekszenek nyújtani a felhasználók számára, legyen szó akár a játékokról, a regisztráció folyamatáról, vagy a be- és kifizetésekről. Egy másik – ha nem is minden nap felmerülő – terület ebből a szempontból az ügyfélszolgálat minősége. A magyar Nomini kaszinó többféle csatornát kínál az ügyfeleknek a kapcsolatfelvételre: az élő chat, az email és a magyar nyelven is hívható telefonszám egyaránt a játékosok rendelkezésére áll. A Nomini weboldalán található GYIK részleg sok kérdésre választ ad, ezért mielőtt kapcsolatba lépnénk az ügyfélszolgálattal, érdemes ezt a szakaszt elolvasni. Ha azonban nem találunk választ a kérdésünkre, vagy a választ nem találjuk kielégítőnek, a Nomini kaszinó ügyfélszolgálati képviselői rövid időn belül szakszerű és teljes körű válasszal szolgálnak, bármilyen csatornán keressük is meg őket.

Biztonság és szabályozás

Az online kaszinók esetében rendkívül fontos, és minden felhasználót érintő pont a biztonság kérdése. A kaszinók nem csak személyes adatainkat kezelik, de pénzünket is, így mindenki számára kiemelt jelentőségű kérdés, hogy ezek mennyire vannak biztonságban. Nos, a Nomini kaszinó titkosítás tekintetében a legfejlettebb 128 bites SSL-tanúsítvánnyal rendelkezik, játékengedélyét a szerencsejáték-iparban legmegbízhatóbbnak tartott Curaçao-i hatóságok állították ki, és több nemzetközi játékfelügyelő szervezet tagjaként ezen szervezetek rendszeresen és külön-külön ellenőrzik a kaszinó működését. Emellett a kaszinó biztosítja a kiskorúak védelmét, és lehetőséget biztosít az önkizárásra, a befizetési limit meghatározására és a tevékenységek korlátozására is. Ezek alapján elmondható, hogy a magyar Nomini kaszinónál nem csak a személyes adataink és pénzünk vannak biztonságban, de játékosok mentális egészségét is védi a kaszinó.

Nomini kaszinó értékelés

A Nomini kaszinó egy igen fiatal kaszinó, amely rövid idő alatt nagy népszerűségre tett szert. Népszerűségének legfőbb okai, hogy

 • egyedi stílusú, “friss” dizájnja gyorsan elnyerte a játékosok tetszését;
 • nagyon sok különböző játékot kínál, asztali játékok és nyerőgépek tekintetében egyaránt;
 • egyedülálló üdvözlőbónuszokat kínál az új játékosoknak;
 • a régi játékosoknak folyamatos bónuszokat és promóciókat kínál;
 • VIP-programjában további kedvezményeket és jutalmakat biztosít a leghűségesebb játékosok számára;
 • sokféle be- és kifizetési módot kínál;
 • szakszerű és gyors ügyfélszolgálatot biztosít.

Mivel egy igen fiatal kaszinóról van szó, bizonyos téren még van lehetőség a fejlődésre:

 • az online kaszinó mobileszközök böngészőjéből elérhető verziójában a pénzügyi tranzakciók végrehajtása kissé nehézkes;
 • nem rendelkeznek mobilalkalmazással.

Összességében mindenképp elmondható, hogy a magyar Nomini kaszinó egy olyan online kaszinó, amely játékaival rengeteg szórakozást és izgalmat kínál, a játékok melletti funkciók és szolgáltatások színvonala pedig a legjobb és legnagyobb online kaszinók színvonalával vetekszik.

Nomini kaszinó adatok

A Nomini kaszinó 2019-ben indult. A kaszinót működtető vállalat Curaçao-i székhelyű, ahogy a kaszinó játékengedélyét is a Curaçao-i hatóságok állították ki. A kaszinóban található játékokat az ipar legnagyobb szereplői, például a Microgaming, a NetEnt vagy a Playtech fejlesztik. A kaszinó ügyfélszolgálatával több csatornán keresztül is kapcsolatba lehet lépni. Telefonszám: + 3680088037 / Email: [email protected]

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Biztonságos a Nomini kaszinónál játszani?

  Igen. A Nomini kaszinó a szerencsejáték-ipar legmegbízhatóbb szervezeteinek tanúsítványaival és engedélyeivel rendelkezik.

 • Hogyan igényelhetem a bónuszom a Nomini kaszinónál?

  A Nomini kaszinó a bónuszok kifizetését megforgatási követelmények teljesítéséhez köti. Ezen feltételek teljesítése után igényelhető a bónusz kifizetése.

 • Kell adót fizetnem a nyereményem után?

  Igen, kell. A hatályos magyar szabályozás szerint a külföldi szereplők által szervezett vagy biztosított szerencsejátékokban való részvétel Magyarországon legális, a nyeremény azonban adóköteles, így a Nomini online kaszinóban nyert nyeremények után adót kell fizetni.

 • Játszhatok ingyen is a Nomini kaszinóban?

  Igen. A legtöbb játékfejlesztő biztosít a játékaihoz úgynevezett demó verziót is, amelyeken regisztráció és pénz befizetése nélkül is lehet játszani.

Andras Jakab
Andras Jakab
Andras Jakab
 • Szerkesztő és iparági szakértő.
 • Iparági trendek, kaszinótörténet, játékpiacok.
Sziasztok András Jakab vagyok. Az ország egyik legrangosabbnak tartott Szegedi Tudományegyetemen végeztem Magyarországon. Azóta több magyarországi folyóirat főszerkesztőjeként dolgozom. Később elkezdett érdeklődni az online kaszinók világa iránt, és a kaszinohungary10 weboldal főszerkesztője lettem, az online kaszinók témakörébe tartozó tartalomírásra koncentrálva. Volt szerencsém profivá válni ebben a résben, és mostanában gyakran hívnak meg az iGaming kaszinójátékokkal kapcsolatos világkonferenciákra, hogy megosszam tapasztalataimat. Elnézést kérek a szünetért, de szeretném hangsúlyozni, hogy a kaszinohungary10.hu oldalon végzett munkám nagy megelégedéssel tölt el. Itt szerencsejátékokhoz, élő ruletthez, nyerőgépekhez és sok máshoz kapcsolódó tartalmakat szerkesztek és készítek. Számomra fontos, hogy oldalunk hasznos és érdekes legyen az Ön számára.
img
24Írott cikkek
img
5Összesített értékelés
A te értékelésed
Írd meg mire gondolsz “Nomini
*Maximum 400 szó
Like Dolog, amit szeretsz
*Nem kötelező
Like Dolog, amit nem szeretsz
*Nem kötelező
#StandWithUkraine
We stand with people of Ukraine.
Russia is not “just” attacking the Ukraine people.
This is a war against democratic values, human rights and peace. We can make impact and help with our donations.
Cup
Nomini
star star star star star
43 szavazatok
100% akár 220000 Ft+ 50 FS
Üdvözöljük Bónusz
Az Ön Üdvözlő Bónusza
Üdvözöljük Bónusz
400 € + 150 FS
26 szavazatok
Befizetési Módszerek
BitcoinEcoPayzMastercardNetellerSkrillVisa
LEGJOBB MINŐSÍTÉSŰ
Üdvözöljük Bónusz
100% akár 150000 Ft + 200 FS
47 szavazatok
Befizetési Módszerek
BitcoinEcoPayzMaestroMastercardNetellerPaysafe CardRevolutSkrillTrustlyVisa
Üdvözöljük Bónusz
€120 + 120 FS
47 szavazatok
Befizetési Módszerek
BitcoinEcoPayzMastercardNetellerSkrillVisa
FORRÓ ÉS TREND