18+ BeGambleAware

Értékelte: Andras Jakab/

20Bet Kaszinó

4.6/5
iconMiként értékeljükicon
Felhasználói értékelés:
5/5
Count of reviews:1
Üdvözöljük Bónusz €120 + 120 FS
Minimális Letét 20 EUR
Fizetési módok
Kifizetés 2 nap
Játékok 14246
RTP 98%
safety Biztonsági index: MAGAS

Magyar 20Bet kaszinó

A 20Bet kaszinó egy viszonylag új online kaszinó, 2020-ban jelent meg a magyar piacon. A legtöbb online kaszinóhoz hasonlóan itt is nagyon sokféle játékkal lehet játszani, a hagyományos nyerőgépek mellett találhatóak jackpot játékok, amelyeken azonnali nagy nyereményekre tehetünk szert, de vannak olyan gyors játékok is, amelyek szinte pillanatok alatt lejátszhatóak. A 20Bet kaszinó mobileszközökön is elérhető, így a kaszinó gyakorlatilag mindig a zsebünkben lehet. A magyar 20Bet kaszinó egyik előnye, hogy úgynevezett demó módban is játszhatunk, vagyis regisztrálni és pénzt befizetni sem kell ahhoz, hogy kipróbáljuk a játékokat. A kaszinó gáláns bónuszokat is kínál, melyek egy részét már a regisztrációkor azonnal igényelhetjük. A 20Bet sportfogadások nagy választékát is kínálja, ebben az áttekintésben azonban a 20Bet kaszinó által kínált lehetőségeket vesszük górcső alá.

20Bet kaszinó bónuszok

Az online kaszinók egyik nagy előnye a hagyományos, fizikai kaszinókkal szemben, hogy nagyvonalú bónuszokat kínálnak a játékosoknak. A bónuszok egyik fajtája az üdvözlőbónusz, más néven a regisztrációs bónusz. Ahogy a neve is mutatja, ez a bónusz a regisztrációhoz kötődik, a kaszinó mintegy üdvözlésképp adja az új játékosoknak, hasonlóan az előkelő fogadásokon elterjedt üdvözlőitalokhoz, a welcome drinkekhez. Ezt a bónuszt a regisztráció befejezése után azonnal lehet igényelni, és felhasználni a fogadásokhoz vagy a kaszinóban történő játékhoz. A bónusz mértéke a 20Bet kaszinóban 100%, maximális összege pedig 40.000 forint. Ez azt jelenti, hogy ha a regisztrációkor 40.000 forintot fizetünk be, azonnal 80.000 forint lesz a számlánkon, vagyis kétszer akkor összeggel játszhatunk, mint amennyit befizettünk. A forintban kifejezett bónusz mellett a kaszinó 120 ingyenes pörgetést is kínál; ezek a pörgetések a különböző nyerőgépeken használhatóak fel.

A magyar 20Bet kaszinóban a regisztrációhoz kapcsolódó bónusz mellett a későbbiekben is kaphatunk bónuszokat. Ezek a többnyire játékhoz kapcsolódó bónuszok különbözőek lehetnek. Létezik olyan, ami akkor jár, ha egy bizonyos játékkal bizonyos számú játékot játszottunk, de olyan is, amikor akkor jár, ha a regisztrációtól kezdődően bizonyos összeggel játszottunk a kaszinóban, függetlenül attól, hogy mekkora összegeket nyertünk a játékok során. A közös jellemzőjük ezeknek a bónuszoknak, hogy – ellentétben az üdvözlőbónusszal – bizonyos feltételeknek kell megfelelni a bónusz igényléséhez. Hasonlóan működnek tehát, tehát, mint a légitársaságok törzsutas programjai – valójában itt is arról van szó, hogy a kaszinó a leghűségesebb játékosait jutalmazza. Ezek a bónuszok lehetnek összegszerűek, és lehetnek ingyenes pörgetések is.

A magyar 20Bet kaszinó a játékhoz kapcsolódó bónuszok mellett a későbbi befizetésekhez is kínál bónuszokat. Az első befizetéshez 100% és 120 ingyenes pörgetés jár, de a 20Bet kaszinóban a második befizetéshez is kapunk 50% bónuszt és 50 ingyenes pörgetést. Emellett létezik a pénteki és a szombati feltöltés: ha ezeken a napokon fizetünk be valamilyen összeget a 20Bet számlánkra, ezekhez is kapunk bónuszösszegeket és ingyenes pörgetéseket.

A pénzszerű bónuszok általános jellemzője, hogy a bónusz összegét és a bónuszokkal játszott játékokból származó nyeremények kifizetését nem igényelhetjük azonnal, előbb bizonyos feltételeket kell teljesíteni: a bónuszt és az ebből származó nyeremények összegét bizonyos számú alkalommal fel kell tennünk egy bizonyos játékra, és ha ez megtörtént, akkor igényelhetjük a kifizetést.

A 20 bet kaszinó VIP-programmal is rendelkezik. A “VIP-program” kifejezés átvitt értelemben értelmezendő, ugyanis nem kell különleges feltételeknek megfelelni, tulajdonképp amint elkezdünk játszani, részesei vagyunk ennek a programnak. A különbség a fent említettekhez képest annyi, hogy hogy minél többet játszunk – vagyis minél hűségesebbek vagyunk a kaszinóhoz – annál jelentősebb értékű bónuszokban részesülünk, illetve a bónuszokat egyedi ajándéktárgyakra, például ruházati termékekre válthatjuk, esetenként pedig nem fizikai jellegű ajándékokra, szolgáltatásokra is válthatjuk a bónuszt. Emellett a VIP-programban személyes menedzserünk lesz, illetve hozzáférést kapunk exkluzív játékokhoz és versenyekhez

20Bet kaszinó be- és kifizetési módok

Ahogy arról már volt szó, a 20Bet kaszinóban demó módban is játszhatunk, vagyis regisztrálni és pénzt befizetni sem kell ahhoz, hogy kipróbáljuk a játékokat. Ahhoz azonban, hogy valódi pénzt nyerjünk, valódi pénzzel kell játszanunk, ehhez pedig pénzt kell befizetnünk a számlánkra. A regisztráció egy néhány perces folyamat, a személyes adataink megadása mellett mindössze egy jelszóra van szükségünk, illetve ki kell választanunk a pénznemet, amiben a befizetéseket hajtjuk végre. Később a játékokat is ebben a pénznemben fogjuk játszani, illetve a kifizetések is ebben a pénznemben fognak történni. A regisztráció még könnyebbé tétele érdekében a regisztrációhoz használhatjuk a Facebook-profilunkat, de másik közösségi oldalakon lévő profiljainkat is. A befizetés a regisztrációhoz hasonlóan egy nagyon egyszerű folyamat. Miután a befizetés gombra klikkelünk, csak meg kell adnunk a befizetendő összeget, majd a befizetés jóváhagyása után az összeg azonnal jóváíródik a számlánkon. Ha bónuszra vagyunk jogosultak (például az első vagy a második befizetés alkalmával), a bónusz összegét is azonnal igényelhetjük.

A Magyar 20Bet kaszinó a befizetési módok igen széles skáláját kínálja. Az olyan hagyományos befizetési módok mellett, mint a Mastercard vagy Visa kártyával történő befizetés, használhatjuk elektronikus pénztárcáink egyikét, mint például a Paypal, a Skrill vagy a Neteller, sőt a kriptovaluták elmúlt években tapasztalt sikerére és térnyerésére reagálva a 20Bet kaszinó a kriptovalutával történő befizetést is lehetővé teszi. A befizetés minimális összege 3500 forint, maximális összege pedig 35 millió forint. Érdemes előre átgondolni, hogy mekkora legyen az első befizetés összege. Ha csak 3500 forintot fizetünk be, akkor az első befizetéshez járó bónusz összege is 3500 forint, vagyis 36.500 forintnyi ingyenes bónuszt nem használunk ki. Ha azonban 40.000 forintnál magasabb összeget fizetünk be, a bónusz összege akkor is csak 40.000 forint lesz, vagyis 100%-nál kisebb arányú bónuszt kapunk. A befizetések azonnal jóváíródnak a számlánkon, a kifizetéseket pedig általában néhány órán belül hajtja végre a magyar 20Bet kaszinó.

20Bet kaszinójátékok és játékszolgáltatók

a 20Bet kaszinó a nyerőgépekre fókuszál, ezeknek pedig hatalmas választékát kínálja. Majdnem száz játékkészítő több mint 4000 játékát kínálják, köztük rengeteg szórakoztató és izgalmas játékkal, mint például a Blood Suckers, az Avalon 1, 2, a Big Bad Wolf vagy a Sizzling Spins. A játékokat független szabályozó hatóságok rendszeresen ellenőrzik. A játékszolgáltatók között olyan nemzetközi nagyágyúk találhatók, mint a londoni tőzsdén jegyzett Playtech, amely 1999 óta fejleszt nyerőgépeket, illetve és kártya- és asztali játékokat, és filozófiája középpontjában az online kaszinókkal kialakított szoros partnerség áll, a NetEnt, amelynek részvényeivel a New York-i tőzsdén lehet kereskedni, és amely népszerű pop-kulturális karakterekkel készít játékokat, a Bestsoft Gaming, amelynek játékait a kidolgozott cselekmény és grafika jellemzi, vagy a True Lab, amely ugyan csak 2019-ben indult, a nagyszerű bónuszokkal és az érdekes hang- és vizuális effektekkel vonzza az újonnan érkezőket és a tapasztalt játékosokat. Érdemes még megemlíteni a játékszolgáltatók között az Yggdrasil, az Evoplay vagy a Microgaming nevét is.

20Bet élő kaszinó

Az online kaszinók számos előnyt kínálnak a hagyományos kaszinókkal szemben, elég, ha csak arra gondolunk, hogy otthonunk kényelmében játszhatunk bármikor, a mobilverzióknak köszönhetően útközben is játszhatunk, és nem feledkezhetünk meg persze a nagyszerű bónuszokról sem. Az online kaszinók azonban természetüknél fogva személytelenebbek, mint a fizikai kaszinók. Ezt a különbséget egyenlíti ki az élő kaszinó, amely egyesíti a hagyományos kaszinók személyességét és az online kaszinók technikai lehetőségeit, itt ugyanis egy valódi krupiéval játszhatunk élőben. Az élő kaszinóban olyan népszerű hagyományos asztali játékokkal játszhatunk, mint a bingó vagy a rulett, illetve olyan kártyajátékokkal, mint a baccara vagy a blackjack. A krupiét több kamera rögzíti élőben, mi pedig kiválaszthatjuk, hogy milyen szögből szeretnénk őt látni, emellett kiválaszthatjuk azt is, hogy a műsorvezető milyen nyelven beszéljen, vagy milyen zene szóljon játék közben.

20Bet mobilkaszinó

Az online kaszinókra általában jellemző, hogy a technikai fejlesztésekre, újításokra nagyon gyorsan reagálnak. Az internet sebességének rohamos fejlődésével és az okoseszközök elterjedésével gyakorlatilag természetesen lejátszódó folyamat volt, hogy a korábban otthoni számítógépeken elérhető online kaszinók elkezdtek megjelenni a mobileszközökön is. Eleinte mobilon is böngészőből lehetett játszani az online kaszinókban, idővel azonban megjelentek a mobilra fejlesztett alkalmazások is. A 20Bet kaszinónak még nincs mobilalkalmazása, így mobiltelefonunkon vagy táblagépünkön jelenleg az eszköz böngészőjéből játszhatunk a kaszinóban. A szoftverek legnagyobb része HTML5-ben íródott, így mobileszközön ugyanazt az élményt garantálja, mint az asztali gépen. Természetesen mobilon ugyanazok a bónuszok és promóciók érhetőek el.

20Bet ügyfélszolgálat

Manapság, amikor online felületeken nézünk TV-t, online felületeken játszunk, vásárlásaink egyre nagyobb százalékát is online végezzük, meglehetősen felértékelődött a szolgáltatók ügyfélszolgálati tevékenységének jelentősége. Nincs ez másképp az online kaszinók esetében sem, hiszen a játékosok, bármilyen problémák vagy kérdések merülnek fel, lehetőleg minél hamarabb választ szeretnének kapni. A 20Bet kaszinóval többféle csatornán is fel lehet venni a kapcsolatot: a hivatalos weboldalon online chat érhető el, és külön e-mail címeket tartanak fenn az általános kérdések és a technikai jellegű problémák kezelésére. A 20Bet kaszinó azt vállalja, hogy 24 órán belül minden email-ben történő megkeresésre reagálnak, az élő chatben pedig azonnal megoldást kapunk a problémánkra, vagy választ a kérdésünkre.

Biztonság és szabályozás

Az online kaszinók esetében kiemelt jelentőségű a biztonság. Mivel a saját pénzünket töltjük fel a számlánkra, a nyereményeinket szeretnénk megkapni, illetve személyes adatokat adunk meg a regisztrációkor és nyeremények kifizetésének igénylésekor, tudnunk kell, hogy pénzünk és adataink biztonságban vannak-e. Az online kaszinókat és a kaszinó által kínált játékokat független felügyelő szervek ellenőrzik, hogy biztosak lehessünk benne, hogy legálisan működő, a szükséges engedélyekkel rendelkező vállalkozás üzemelteti a kaszinót. A 20Bet kaszinót a Cipruson bejegyzett TechSolutions (CY) Group Limited üzemelteti, játékengedélyüket pedig Curaçao játékfelügyeleti hatósága állította ki. A Cipruson bejegyzett cégek és a Curaçao által kiadott engedélyek a világ legbiztonságosabbjai közé tartoznak.

20Bet kaszinó értékelés

A 20Bet kaszinó egy meglehetősen új kaszinó, ami azonban bónusz- és hűségprogramjaival, kiváló ügyfélszolgálatával, nagy játékkínálatával, felelősségteljes és zökkenőmentes működésével és a biztonságos játék garantálásával rövid időn belül népszerű lett az online szerencsejátékosok körében. Az egyetlen dolog, ami hiányzik, az a kaszinó mobilalkalmazása, ám mivel a játékok legnagyobb része HTML5-ben íródott, a mobileszközök böngészőjéből játszva ugyanabban az élményben lehet részünk, mintha asztali gépen játszanánk. A 20Bet kaszinó mobilverziójában ugyanazok a bónuszok és promóciók érhetőek el, ugyanúgy intézhetjük a be- és a kifizetéseket, vagyis semmilyen korlátozást nem tartalmaz az asztali verzióhoz képest.

A 20Bet kaszinó előnyei:

 • magas regisztrációs bónuszok
 • rendszeres további bónuszok
 • kiváló ügyfélszolgálat
 • biztonság
 • hatalmas játékkínálat a világ legkeresettebb játékfejlesztőítől

A 20 bet kaszinó hátrányai:

 • nincs mobilalkalmazás

20Bet kaszinó általános információk

A 20Bet kaszinó 2020-ban jelent meg a magyar piacon, és rövid idő alatt igen népszerű lett az online szerencsejátékosok körében. A kaszinót a Cipruson bejegyzett TechSolutions (CY) Group Limited üzemelteti, játékengedélyüket pedig Curaçao játékfelügyeleti hatósága állította ki, így garantált a biztonságos játék. A 20Bet kaszinó a világ vezető játékfejlesztőinek több ezer játékát kínálja játékosainak, élő kaszinó részlegében pedig olyan népszerű hagyományos asztali játékokkal játszhatunk, mint a bingó, a rulett, a baccara, vagy a blackjack. Ügyfélszolgálatuk rövid időn belül reagál minden megkeresésre, legyen az technikai jellegű vagy általános. A 20Bet kaszinó az első befizetéshez 100%-os üdvözlőbónuszt kínál, melynek maximális értéke 40.000 forint, emelett az első befizetéshez 120 ingyenes pörgetés is jár. A kaszinóban a későbbiekben is komoly bónuszok várnak ránk. A befizetés minimális összege 3500 Ft, maximális összege pedig 35 millió forint. A befizetéshez a hagyományos fizetési módok – Mastercard, Visa – elektronikus pénztárcát – például Paypal vagy Skrill - is használhatunk, sőt akár kriptovalutával is fizethetünk. A befizetések azonnal jóváíródnak számlánkon, ahogy a bónuszok is, a kifizetéseket pedig néhány órán belül végrehajtja a 20Bet kaszinó.

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Biztonságos a 20Bet kaszinónál játszani?

  Igen. A 20Bet kaszinót egy Cipruson bejegyzett cég üzemelteti, játékengedélyüket pedig Curaçao játékfelügyeleti hatósága állította ki. Ezek az iparág legbiztonságosabb testületei.

 • Hogyan igényelhetem a bónuszt a 20Bet kaszinónál?

  A regisztrációkor ki kell választani, hogy a sportfogadáshoz vagy a kaszinóhoz biztosított bónuszt választjuk-e. A regisztráció befejezése után az első befizetéskor azonnal igényelhetjük a bónuszt. A későbbiekben további bónuszokban részesülhetünk.

 • Kell adót fizetni a nyereményből?

  Igen. Ugyan a kaszinó nem von le semmilyen összeget a nyereményből, a Magyarországon hatályos jogszabályok szerint minden olyan szerencsejátékból származó jövedelem, amelyet nem az állami Szerencsejáték Zrt. szervez, adóköteles.

 • Játszhatok ingyen a 20Bet kaszinóban?

  Igen. A 20Bet kaszinónál sok játéknak létezik demó verziója, ezeket regisztráció és befizetés nélkül is lehet játszani.

#StandWithUkraine
We stand with people of Ukraine.
Russia is not “just” attacking the Ukraine people.
This is a war against democratic values, human rights and peace. We can make impact and help with our donations.
Cup
20bet
star star star star star
47 szavazatok
€120 + 120 FS
Üdvözöljük Bónusz
Az Ön Üdvözlő Bónusza
Üdvözöljük Bónusz
400 € + 150 FS
26 szavazatok
Befizetési Módszerek
BitcoinEcoPayzMastercardNetellerSkrillVisa
LEGJOBB MINŐSÍTÉSŰ
Üdvözöljük Bónusz
100% akár 150000 Ft + 200 FS
47 szavazatok
Befizetési Módszerek
BitcoinEcoPayzMaestroMastercardNetellerPaysafe CardRevolutSkrillTrustlyVisa
Üdvözöljük Bónusz
€120 + 120 FS
47 szavazatok
Befizetési Módszerek
BitcoinEcoPayzMastercardNetellerSkrillVisa
FORRÓ ÉS TREND